Agraïment

          Als Doctors Joaquín Buñuel i Edwige Stapfer, que fa anys ens van deixar. Impossible de resumir tot el que vaig aprendre d'ells. Excepcionals a nivell professional i humà.

          A Joan Carles Lario, Doctor en Ciències Matemàtiques i professor de la UPC. Ell va ser qui em va transmetre l'amor per les matemàtiques i la il·lusió de compartir aquest coneixement. I a tots els altres professors que van venir a classe amb ganes de transmetre i compartir.

          A la meva família per tot el que he après d'Ensenyament i Educació en les incomptables sobretaules des de fa més de 30 anys.

          Als amics que m'han animat i encoratjat a seguir i millorar la meva feina.

           Als alumnes que, durant tots aquests anys, han fet que cada dia em sorprengués i m'admirés. M'han mostrat la singular manera de resoldre les matemàtiques de tots i cadascun d'ells. I m'han ensenyat a confiar en la capacitat innata de tots nosaltres de trobar o inventar les eines que necessitem per a afrontar els reptes de la vida.

          Als educadors: pares, mares, mestres i professors, que han confiat en mi i m'han animat a seguir. M'han inspirat veient-los, dia a dia, mantenir:
-la il·lusió de ser educadors
-la confiança en que sempre es pot millorar
-la valentia per a canviar la manera de fer.

          Als incomptables internautes que ofereixen el seu coneixement a través d'Internet posant-lo a l'abast de milions d'usuaris.
       
          A Anna Batlle, Txell Vendrell i Mireia Vendrell, per les hores emprades en traduir els vídeos i  dissenyar el blog.

          A MedioLogo pel disseny del logo.

          A CCTProduccions per la producció dels vídeos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada