Sobre mi


Mònica Batlle i Pèlach .
Nascuda l´any 1967, he estudiat matemàtiques i informàtica.
Abans, però, havia sigut mala estudiant de matemàtiques durant molts anys. Fins que, gràcies a l´ajuda de bons professionals, vaig ser capaç de comprendre-les i, per tant, gaudir-ne.
D´això ja en fa 25 anys. Des d'aleshores, treballo per a poder donar aquesta oportunitat als qui, com jo abans, estant patint les matemàtiques. La pròpia experiència i tots aquest anys treballant de manera individualitzada amb estudiants, m'han permès conèixer de fons perquè el que per a uns és estímul, repte i joc, per a d´altres és incomoditat i fracàs.
En els meus tallers, els que no han pogut gaudir mai de les matemàtiques aprenen com fer-ho. I els que ja s'hi troben bé, aprenen com transmetre-ho.

2 comentaris:

 1. Jo puc dir que és cert!!!
  El meu fill gran, tot i ser un apassionat de les matemàtiques, quan va arribar a 2on de Batxiller va tenir una davallada molt gran.
  Gràcies a tu, va retrobar la baula de la cadena matemàtica on s'havia perdut!

  Moltes gràcies!!!

  La meva filla ha vingut, de moment, només una sessió amb tu però en va sortir encantada i els resultats han estat GENIALS!

  Moltes gràcies!!!

  ResponElimina
 2. Hola monica, com estas,soc la mery poch de la cpsi, m'agradaria contactar amb tu per un tema d ensenyar matematiques, treballo amb menas i adults joves, i penso que seria interessant fer un canvi d impressions, el telefon que tinc no aconsegueixo parlar, potser l has canviat, com puc patlar amb tu?, Gracies

  ResponElimina